Sadržaj

Avantura park

Ukoliko žudiš za avanturom, svoju dozu uzbuđenja možeš pronaći u prvom parku ove vrste na Zlatiboru. Ovde možeš na uzbudljiv i zabavan način provesti dan. U Dino Avantura parku sebe pronalaze avanturisti, porodice, prijatelji, sportisti, rekreativci, oni koji žele da se napune pozitivnom energijom i oni koji uživaju u prirodi, sportu i zabavi.Avantura park

Zip Line 108m

Zip line predstavlja pravi adrenalinski užitak. Za one koji nisu imali još uvek priliku da probaju ovakav vid zabave, zip line nudi mogućnost da uz pomoć postavljene sajle "preletite" sa jedne strane na drugu, sa posebnim panoramskim užitkom.  Zip Line je dugačak 108 metara.

Zip Line 108m

VEŠTAČKA STENA

U sklopu avantura parka se nalazi veštačka stena koja je visoka 10m i poseduje 5 nivoa težine, gde posetioci mogu oprobati svoje fizičke sposobnosti i veštine u sportskom penjanju. Usudi se da probaš i uživaj u avanturi koju ćeš zauvek pamtiti.

VEŠTAČKA STENA

ZIP LINE KIDS

Besplatan sadržaj za naše najmlađe.
Svoj avanturistički duh mališani mogu isprobati na dečijem zip line,  koji predstavlja  pravi užitak.

ZIP LINE KIDS

Dino dečije selo


Još jedan besplatan sadržaj za mališane. Nezaboravan provod najmlađi posetioci mogu pronaći u Dečijem dino selu. Naši mali trgovci moći  će da pazare na pijaci, male sveznalice moći će da pohađaju školicu, dok najmlađe hedoniste čekaju lepe mini vikendice. Najmlađi arheolozi moći će da tragaju za dinosaurusima na mini ostrvu. Mališani mogu još da uživaju u bogatom sadržaju: tramboline, tobogani,ljuljaške, klackalice...

Dino dečije selo

DINO POZORNICA

Predstave, animacije, koncerti, edukativne i zabavne radionice, koje se održavaju na velelepnoj pozornici, samo su delić od sadržaja koje očekuju posetioce parka. Bogat edukativno - zabavni sadržaj namenjen je svim generacijama, što je odličan predlog, kako i najmlađi mogu povesti svoje mame, tate , tetke, bake, deke u nezaboravnu avanturu koju će pamtiti. Dok poseban akcenat stavljamo na program za decu, tako da starijima samo preostaje da im se pridruže.

DINO POZORNICA

6D BIOSKOP

U okviru Dino parka ljubitelji prave avanture moći će da uživaju u najzabavnijim animiranim i dokumentarnim filmovima o dinosaurusima u najsavremenijem  6D bioskopu. Na jedinstven način gledalac će doživeti kišu, vetar,dim, vatru, mirise i vibrirajuće efekte.

6D BIOSKOP

Streličarstvo

Streličarstvo je jedan od standardnih olimpijskih sportova, koji zahteva maksimum koncentracije, strpljenja i upornosti.  Još jedan od sadržaja Dino parka je i poligon sa statičnim metama gde uz obuku instruktora možete dosta naučiti o ovoj veštini, koristeći profesionalni luk i strelu.

Streličarstvo

AirSoft

AirSoft „oružje“ su verne replike realnog oružja, jednaka po dimenzijama, detaljima i skoro iste težine. Suština mehanizma AirSoft oružja je da, malom količinom vazdušnog pritiska, izbacuje plastičnu kuglicu. Dino park Vam nudi poligon sa 27 pokretnih i statičnih meta različitih dimenzija i udaljenosti.


AirSoft

Kvadovi za decu

Dino Avanture park Zlatibor Vam nudi male kvadove za decu sa veoma uređenim poligonom za vožnju. Vožnje na malim šarenim kvadovima za decu su veoma udobna i bezbedna.


Kvadovi za decu

Jahanje ponija i konja

Ovaj  kutak pruža deci mogućnost uživanja u druženju i jahanju ponija. Jahanje ponija i konja ostaje za decu nezaboravan doživljaj.

Jahanje ponija i konja

Tjubing

Staza koja uvek  okuplja veliki broj dece, jer pruža nezaboravni adrenalinski užitak za decu od 3 do 14 godina. Sadržaj koji je moguće koristiti i zimi i leti. 

Tjubing

Poligon za rolere

Dino dečija igrališta sa rekvizitima najviših svetskis standarda. Najviše smo vodili računa o bezbednosti dece tzv. “safety” podloge za dečija igrališta se nude u zavisnosti od visine pojedinih segmenata - rekvizita.

Poligon za rolere

ROĐENDAONICA

Dečiji rođendan, jedinstvena bajka u životu svakog čoveka!
Zato smo se potrudili da organizacija dečijeg rođendana bude nešto što će svako dete pamtiti čitavog života. Pored čarobne rođendanice, slavljenicima su na raspolaganju raznovrsni sadržaji (Dino selo, zip line, dino klizalište, dečije igralište i poligon za rolere, 6D bioskop, kvadovi, tjubing, jahanje konja, zoološki vrt, streličarstvo) i mnogbrojne animacije. Vremenski uslovi ne mogu da utiču na najsrećniji dan u godini jednog mališana, zato što imamo posebne programe prilagođene svim vremenskim uslovima. Slavljenika očekuju mnogobrojni pokloni iznenađenja, kao i mogućnost samostalnog kreiranja rođendana.

ROĐENDAONICA

Cafe PICERIJA

Nakon obilaska raznovrsnog sadržaja koji ovaj jedinstveni park nudi, gostima je na raspolaganju Dino picerija, okružena borovom šumom sa terasom pored jezera. Bogata gastronomska ponuda, veliki  izbor pića i prijatna muzika, upotpuniće uzbudljivu avanturu koju će večno pamtiti. Za najmlađe su pripremljeni specijalni obroci u posebno dekorisanoj ambalaži. Mesto u kome se posetilac, bez obzira na broj godina oseća prijatno i fino, kafe picerija Dino, gostima na raspolaganju sedam dana u nedelji po izuzetno pristupačnim cenama.
Čekamo vas!

Cafe PICERIJA

DINO ŠOP I SUVENIRNICA

Razglednica života ogleda se u sitnicama koje smo doneli sa svojih putovanja i avantura. Veliki izbor magneta, suvenira, bedževa, igračaka, majica, kačketa, šolja, knjiga i enciklopedija, pronaći ćete u Dino šopu.
Pored sebe, obradujete kako one najmlađe tako i one starije sitnicama koje život znače, jer kada su uspomene u pitanju godine se ne broje.

DINO ŠOP I SUVENIRNICA

DINO EGRELA

Jahanje ponija i konja za najmlađe predstavlja poseban užitak.
Predivan pejzaš  Zlatibora naši posetioci mogu obići upravo konjima iz Dino ergele, u prelepim kočijama, koje će ih dovesti do kapije najvećeg dino parka u Jugoistočnoj Evropi.


DINO EGRELA

Mini Zoo vrt / u pripremi

Posetite i uživajte u Dino Adventure Park  turi, koja sadrži i mini zoo vrt za decu.


Mini Zoo vrt / u pripremi

Minigolf -Adventure teren/ sadržaj u pripremi

Dodavanjem sadržaja lokalnog karaktera uklopljenih u postojeći prostor (uključujući postojanje prirodnih voda, izvora ,jezera, vegetacije i sl.) dobija se unikatni minigolf teren – Adventure golf. Veoma atraktivan izgled i dizajn. Namenjeni su za upotrebu tokom cele godine, nezavisno od vremenskih prilika.


Minigolf -Adventure teren/ sadržaj u pripremi

Paintball/ u pripremi

Paintball je taktička sportska igra iz žanra ekstremnih, koja predstavlja imitaciju kratkih vatrenih kontakata, na ograničenom prostoru. Za takvu vrstu imitacije se koristi specijalni pneumatski "marker" iz kojeg se puca lopticama punim boje.


Paintball/ u pripremi

Restoran/ u pripremi

Nakon obilaska, zabave i edukacije Dino restoran omogućava predah i odmor uz bogatu gastronomsku ponudu hrane i pića za celu porodicu.
Najmlađi će moći da uživaju u specijalno pripremljenim obrocima po njihovom ukusu (najrazličitija ponuda Dino burgera, pomfrit, čokoladno Dino jaje, sladoled), a sve to u ambalaži koja će učiniti obroke deci zanimljivijim.


Restoran/ u pripremi

Poligon za RC automobile / u pripremi

Za decu i odrasele, vožnja Car Race automobila sa daljinskim upravljačem. Poligon za RC automobile samo u našem Dino Adventure Parku Zlatibor.


Poligon za RC automobile / u pripremi

Gold gondola Zlatibor

www.goldgondola.rs

Gold gondola Zlatibor