Akcija - Da svako dete poseti Dino park

Dino park Zlatibor ove godine pokrenuo je akciju da svako dete u Srbiji bar jednom poseti najveći zabavno - edukativni park na Balkanu.

Kao društveno odgovorna firma imamo jasan cilj i misiju, u kojoj su nam se priključili svi gradovi i opštine u Srbiji. Plan akcije je da najuspešniju decu iz oblasti prirodnih i društvenih nauka, kao i najuspešnije mlade sportiste, i decu koja nemaju baš najsrećnije detinjstvo darujemo besplatnim jednodnevnim izletom. Izlet podrazumeva ulaznicu za park, obilazak parka sa vodičem i korišćenje svih sadržaja u parku u skladu sa uzrastom dece.

U sklopu ove akcije obilazimo i sve bolnice (dečija odeljenja) na teritoriji Republike Srbije, i deci koja se trenutno nalaze na lečenju darujemo porodičnu ulaznicu kao i slatki paketić.

Naša želja je da izmamimo osmeh svakom detetu, a zahvaljujući upravo ovoj akciji želja nam se ostvaruje. Utisci dece su u najmanju ruku fenomenalni, i svi se raduju ponovnom dolasku u park.

Za godinu dana Dino park je posetilo preko 30.000 mališana u organizovanim ekskurzijama, ali naš cilj je da taj broj bude uvećan bar još za dve nule, jer u Dino parku nema razlike. Svako dete u Srbiji koje poželi da vidi naš park, biće podjednako sa radošću dočekano. U sklopu ove akcije je i obilazak domova za nezbrinutu decu i decu ometenu u razvoju, i njihovim osmesima se posebno radujemo.

U Srbiji postoji jedno carstvo, Dino park Zlatibor, najbolja lokacija za ljubav, prijateljstvo i drugarstvo.

AKCIJA - Da svako dete poseti DINO PARK Zlatibor