Rezultati književnog konkursa "Pogled moje majke!"

Draga deco, pre svega se zahvaljujemo na velikom broju radova pristiglih na adresu Dino Parka .

Veliko hvala deci iz cele Srbije, Severne Makedonije, Republike Srpske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine.

Nadamo se da okolnosti dozvoliti da se zajedno  okupimo na Dečijem medjunarodnom književnoj večeri u decembru na Zlatiboru.

Ovogodisnje prvo mesto pripalo je Sumeji Pašanbegović iz Bara. ČESTITAMO !

 

Otvoreno prvenstvo u kucanju vaskršnjim jajima

Otvoreno prvenstvo u kucanju vaskršnjim jajima okupilo je porodice iz cele Srbije, BiH, Crne Gore i Makedonije.

U kategorijama seniori, juniori i pioniri takmičilo se preko 100 učesnika, a glavna nagrada otišla je u Bor. Ovog puta Dino park je četvoročlanu porodicu nagradio vikendom na Zlatiboru, dok je drugoplasiranoj devojčici iz Leskovca pripala godišnja porodična karta za Dino park.

Najradosniji praznik okupio je porodicu, a Dino park svojim idejama uspeo je, kao i uvek, da ih što više zbliži i ujedini.

"Da li je sreća blaga puna vreća?" - dečiji književni konkurs

Dino park Zlatibor raspisuje dečiji književni konkurs na temu:  
"Da li je sreća blaga puna vreća?"

Pravo učešća imaju deca uzrasta od 7 do 13 godina. Konkurs je otvoren od 1.aprila do 1.maja 2021. godine. Radove slati na e-mali marketing@dinopark.rs ili na adresu Sportova bb, 31315 Zlatibor.
Drugaru, osvoji porodični vikend na Zlatiboru,  godišnju kartu za Dino park i još mnogo vrednih nagrada za tebe i tvoji porodicu!I
I zato, olovku u ruku i piši!

 

NOVOGODIŠNJI SPEKTAKL

Srbija, Crna Gora, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Engleska, Švedska, Švajcarska,Amerika, Nemačka, Austrija, rezervisale su svoje mesto na jedinstvenom dočeku Nove Godine za decu. Vidimo se 31.12.tačno u podne. ?‍?‍?‍???❤️?‍♀️?‍♂️???